چگونه پروفایل کاربر را از یک تاریخ مشخص به قبل را حذف کنید؟

در ویندوز ، یک GPO وجود دارد که بطور خودکار پروفایل های کاربر، قدیمی تر از تعداد روز مشخص را حذف می کند.

Computer Configuration -> Administrative Templates -> System -> User Profiles

این GPO تعداد روزهایی را که کاربر فعال است را در نظر میگیرد. با پایان یافتن این دوره ، سرور به طور خودکار پروفایل را در راه اندازی بعدی حذف می کند. توصیه می شود دوره را بین 45-90 روز مشخص کنید.

[تعداد: 1   میانگین:  4/5]

درباره نویسنده: پدرام زمانیان

مشاور ای تی

مطالب زیر را حتما بخوانید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *